| Author |
Message |
| < Animátorova Premietačka ~ Snad nekoho potesi, vytvor animacni ! |
|
Posted:
Mon Feb 25, 2008 11:47 am
|
|
|
Platinum User
|
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Mon Feb 25, 2008 1:30 pm
|
|
|
Mithril User
|
|
Čau Honzo, konečně nějaký exspolužák
Co na to říct, animace si drží výtvarnost i pohybovou kvalitu, osobně bych projev zahrál jinak, ale tvé podání mě neuráží. Jako celek to vypadá velmi dobře. Při detailech bych asi šel střihem blíž. Upustil takové ty klišé se svalama, trochu kompozičně ubral schodů, na kterých se nic neodehrává, nebo vystřelený šíp z okna, čekal bych z nebes. Mám za to, že je tam pár míst, které by stálo za to zkrátit nebo uplně vynechat. Ale to jsou mé irelevatntní připomínky. Taky se nemůžu trochu zbavit pocitu výtvarnosti z Ce que je suis...
K reelu nemám co dodat, je vidět, že vládneš technické stránce a soustředíš se spíš na obsah... hodně zdaru do další práce. |
_________________ + son of animace.com + |
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Mon Feb 25, 2008 1:59 pm
|
|
|
Platinum User
|
|
To jsem chtel slyset !! vecne a radne upravene pripominky. Diky za ne! Bez nech se to neda. Parada ! Co se tyka technicke zdatnosti a obsahu, tak je to neustale vzajemny boj.... Vim ze v praxi se clowek bez te znalosti technickeho principu atd. moc neobejde.., to pak zere cas na to zamerit se na obsah atd. Nuze diky a tobe tez mnoho zdaru .. !!  |
_________________ reproduce and die ! |
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Mon Feb 25, 2008 8:29 pm
|
|
|
Guru
|
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Wed Feb 27, 2008 3:44 pm
|
|
|
Mithril User
|
|
| Hele ja budu jen chvalit. Me se libilo skoro vsecko, diskuze nad detaily by mohla byt, ale zdala by se mi nimrava. |
|
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Fri Jul 02, 2010 12:33 pm
|
|
|
Bronze User
|
|
Ked na to tak kukam tak uz fakt musim do toho 3D zabrdunt vzdy som mal pocit, ze 3D je fujtajblajz ale ... napr v tvojom podani je to vytvarne velmi zaujimave. |
_________________ http://matejko.iprostor.cz |
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Fri Jul 02, 2010 12:55 pm
|
|
|